top of page

NIEUW: Sixton Peak Diventure

Ontdek de Sixton Peak Diventure werkschoenen, ontworpen voor zware outdoor omstandigheden. De Diventure-lijn, gebaseerd op het innovatieve Resolute Technology System, heeft stevige, stabiele en comfortabele schoenen voor ruige bouwomgevingen.

Dankzij geavanceerde materialen bieden deze schoenen stabiliteit, schokdemping, bescherming en extra comfort voor je voeten, gewrichten en wervelkolom, zodat je de hele dag door kunt werken zonder ongemak.




Unieke kenmerken: 

  • Normeringen tot S7S FO CI SC LG SR ESD

  • Upper: leder en hightech textiel, gerecyclede componenten, GRS (Global Recycle Standard) certificaat aanwezig, weinig stiksels t.b.v. duurzaamheid & pasvorm en uitstekend ademend vermogen. 

  • Voering: 3D GREEN AIR ademend, HDRY varianten voor langdurig waterdichtheid.

  • Loopzool: BASF CCYCLED ® (gerecycled), SR antislip, LG Laddergrip, grof profiel en kruipneus.

  • Veiligheidsneus: composiet met fiberglas, licht, sterk en detectiepoort proof.

  • Veiligheidszool:  KX Antiperforatie gerecycled (PS 3mm)

  • ESD eigenschappen

  • 100% metaalvrij

  • BOA snel sluiting

  • Ritssluiting, Instapsluiting.



Milieubewust 

De Green Solution van Sixton Peak biedt duurzame werkschoenen van gerecyclede materialen, zonder in te leveren op kwaliteit en comfort. De Diventure-lijn beschermt zowel de drager als het milieu en toont de inzet voor duurzame innovatie. 



De Sixton Peak Marmolada Hdry 70539-05 werkschoenen uit de Diventure lijn hebben een S7S FO CI SC LG SR ESD veiligheidsnormering. Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus van Fiber cap SXT en een Gevet Nubuck leder upper. Deze upper is van opgeruwd leder dat zacht aanvoelt, sterk, ademend en waterafstotend is.


Deze werkschoenen zijn voorzien van HDry. HDry is een waterproof en ademende bescherming en heeft de normering WR(Water resistent). Er ontstaat geen ruimte tussen de upper en het membraan, zodat het water altijd aan de buitenzijde van de schoen blijft. Hierdoor zal het gewicht van de schoen bij natte omstandigheden niet toenemen en zullen de werkschoenen sneller drogen. HDry is speciaal ontworpen voor het comfort van de voet, met materialen die een extreem ademend vermogen en vochtabsorptie hebben. Het HDry membraan is bijzonder elastisch en duurzaam.




De Sixton Peak Pelmo Hdry 70552-04 werklaars uit de Diventure lijn heeft een S7S FO CI SC LG SR veiligheidsnormering. Deze werklaarzen hebben een veiligheidsneus van Glassfiber en een Gevet Nubuck leder upper.  Deze upper is van opgeruwd leder dat zacht aanvoelt, sterk, ademend en waterafstotend is. Verder beschikken de werklaarzen over een Genuine wol- Dual Micro voering. Deze echte wolvoering is warm, ademend, hygienisch en slijtvast. Deze werklaarzen hebben een wijdte van 11 en een gewicht van 890 gram. De Pelmo Hdry 70552-04 heeft een Dual insulation recycled inlegzool en een PU-PU-gerecycled, SR loopzool.




De Sixton Peak Antelao 70551-01 werkschoen uit de Diventure lijn heeft een S3S FO SC LG SR ESD veiligheidsnormering. Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus van Fiber cap SXT en een Gevet Nubuck leder upper.


Deze werkschoenen hebben ESD. ESD staat voor elektrostatische ontlading. De ESD toepassing in de Sixton Peak werkschoenen voert elektrostatische schokken voortdurend en effectief af naar de grond. Omdat er sprake is van toename in het gebruik van elektronisch apparatuur binnen diverse werkomgevingen, neemt de vraag naar ESD werkschoenen toe.


D3O®

D3O® BESCHERMT TEGEN EN VERMINDERT BELASTINGPIEKEN TOT WEL 300 NEWTON. Het inzetstuk van de D3O® is gemaakt van geavanceerde polymeer en ontwikkeld volgens een innovatieve procedure. Het materiaal is zacht en flexibel zonder afbreuk te doen aan comfort of duurzaamheid.

D3O® absorbeert en verdeelt de energie die ontstaat tijdens het lopen en zorgt ervoor dat de belasting minder krachtig doorwerkt in de rest van het lichaam dan bij gebruik van standaard schuimdemping.


11 views

Comments


bottom of page